Intersnack Bulgaria

Добре дошли

на уебсайта на Интерснак България,

международен лидер в производството на снакс

Нашите марки

От международни икони до любими местни продукти

Нашето портфолио

Невероятно разнообразие от солени снаксове

Intersnack марки

Chio Logo

Chio е първата германска марка картофен чипс, създадена през 1962 г. от семейство Von Opel в Хофгут Петерсау. Името Chio е акроним на първите букви на членовете на семейството: Carlo, Heinz и Irmgard von Opel.

През годините Chio се разраства, за да се превърне във втората по големина марка в портфолиото на Intersnack. Днес потребителите могат да се насладят на широка гама от снаксове Chio, включително картофен чипс, тортила чипс, специалитети, печива, пуканки и ядки.

Днес Chio се предлага в повече от 15 държави в Европа.  Това е марка, която вдъхновява приятелите да се забавляват и да живеят свободно.

Nutline Logo

Марката Nutline се ражда през 1996 г. в Румъния още при пускането на пазара на пакетирани слънчогледови семки. Оттогава Nutline разширява портфолиото си с гама от тиквени и слънчогледови семки, и благородни ядки във всички страни от Централна и Източна Европа. Nutline е пазарен лидер в категорията на семената, като дава възможност на потребителите да правят интелигентен, непринуден и вкусен избор на храна. Nutline знае колко е важно хората да се наслаждават на малките удоволствия от живота в компанията на приятели и семейство.

"Nutline! Подхрани усмивката си!"

POM-BÄR Logo

Първият пакет POM-BÄR е продаден през 1987 г. и марката бързо се превръща в любима закуска за цялото семейство. Днес серията POM-BÄR се е превърнала в една от водещите марки в сегмента на семейните закуски в над 30 държави. Снаксовете POM-BÄR, с характерната си форма на мечета, се топят в устата и се предлагат с разнообразни вкусове. Те са произведени без изкуствени аромати, оцветители, подобрители на вкуса или консерванти.

Chipi logo

Още с появата си на пазара през 1998г. благодарение на разнообразния си асортимент и качество, марката Чипи успява да завоюва редица потребители на българския пазар. Днес Чипи е марката, която удовлетворява традиционно българските вкусове на потребителите, които обичат да прекарват своето време със семейството в домашен уют.

Устойчиво развитие в Intersnack

В Интерснак всичко, което правим, се върти около нашата цел: страхотен вкус. В същото време искаме да предлагаме продукти, които подпомагат по-здравословния начин на живот и не оказват отрицателно въздействие върху околната среда, нашия екип или многобройните участници във веригата ни за доставки.

Запознайте се с нашите четири стълба

Intersnack Consumer Logo

Иновации за здравето и вкуса на потребителите

Потребители

Intersnack Environement Logo

Намаляване на въздействието ни върху околната среда

Околна среда

Intersnack Social Logo

Поемане на социална отговорност в нашите вериги за доставки

Социална отговорност

Intersnack Employees Logo

Постигане на резултати съвместно и в името на нашите служители

Служители

Intersnack

Кариера в Интерснак

Станете част от силен екип

Силно желаем да направим живота на хората по-добър! Присъединете се към екипа на Интерснак и станете част от нашата история на успеха. Нека заедно да изградим бъдещето на света на снакса.

A group of happy Intersnack employees